Forskønnelse af herberg
Se flere billeder
Del med dine venner

Beskrivelse

Vi er unikke, dels fordi vi inddrager beboerne i den daglige praktiske drift på en måde der muliggør at beboerne tillære / generhverve nogen af deres sociale færdigheder, og er bidragende til igen at evne at tage ansvar for eget liv. Vi ligger stor vægt på at beboerne tager ansvar for at pensionatets daglige drift, som en del af dagligdagen.
Et af vores tilbud, er vores fantastiske have, med to drivhuse og hønsegård. Her kan alle, med og uden grønne fingre, bidrager det bedste de kan. Vi bruger haven, som et led i vores ønske om at kunne samles om projekter, og i fællesskab opbygge og udvikle noget der giver glæde til alle, samt stimulerer sanserne og er bidragende til at underbygge den proces beboerne er i. Vi ser dette som et vigtigt led i processen mod egen bolig.
Vi har endvidere oplevet at beboerne vokser, når de føler sig set. Dette kan bla. være når de får gaver / donationer fra uventet side.
Derfor vil vi gerne spørge jer, om i har lyst og mulighed for, at donere blomster, krukker, frø planter – ALT hvad der kan bruges i en have. Vi vil tage imod alt med stor taknemmelighed og ydmyghed.

Vi ser frem til at høre fra jer.
Mange hilsner fra personale og beboere på Novaví pensionatet i Glostrup.

Ansøger om

Mellem projekt

Oprettet

19. april, 2017

Info

Novavi Pensionatet
2600 Glostrup

Kort beskrivelse

Vi er en paragraf §110 boform for hjemløse med rusmiddelproblematikker. Vi er en lille og unik boform, med 10 pladser, og 5 ansatte.