Forenings-sauna
Se flere billeder
Del med dine venner

Beskrivelse

Alle foreningens hold har gennem årene haft gode oplevelser på tværs af idrætsgrenene. Der har været arrangeret Hyperrestitution i koldvands-bassiner med efterfølgende sauna, venskabsforeninger har været inviteret til træning og sauna, vinterbadning osv osv. Desværre er saunaet kommet til et sted, hvor der kun er en vej fremad- omfattende renovering. Alle foreningens hold er enige om, at det er et fællesprojekt, at renovere saunaet. Nu håber vi, at Jemogfix vil være med til at give "Den gamle dame" endnu en chance.
Der er behov for at skifte ud- og indvendige beklædning. Det betyder, at den alufolie der under den nuværende beklædning også skal skiftes. Desuden er saunaets fire hjul mørnet i en sådan grad, at vi ikke længere tør transportere det til havnebassinet til vinterbadningen. Der monteret en el saunaovn i saunaet nu, men der er ønske om at installere en brændeovn, så foreningen ikke er afhængig af ekstern strøm. Aftale om sten og kurv i rustfri stål til at montere ovenpå brændeovnen er lavet!

Materialeliste:
5 x Maling: 3.445 kr.
15 x Beklædningsplader: 2.385 kr.
1 x Brændeovn: 2.890 kr.

i alt: 8.720 kr.

Ansøger om

Mellem projekt

Oprettet

21. marts, 2017

Info

Idrætsforeningen adventure our life
8600 Silkeborg

Kort beskrivelse

Foreningens samlingspunkt trænger til gennemgående restaurering. Efter mange års fantastiske oplevelser for medlemmerne, er det fælles samlingspunkt nået til et sted hvor der er brug for hjælp.